Op zoek naar een Adnetwork?

Maximaliseer de winst van uw website met ons advertentienetwerk voor uitgevers!

Wij kunnen u helpen uw inkomsten naar een hoger niveau te tillen

Monetisatie

Maximaliseer de inkomsten van je mobiele en desktopverkeer met ons advertentienetwerk. Ons platform geeft je een geweldig overzicht van je verkeer en verdiensten. Je kunt het eenvoudig instellen en aan de slag gaan om je publiek aantrekkelijke advertenties aan te bieden die je winst opleveren.

Advertentie-indelingen

Empireclix biedt uitgevers een efficiënte mogelijkheid om geld te verdienen. Met relevante en gerichte advertenties kunnen uitgevers inkomsten genereren op basis van gebruikersverkeer en betrokkenheid, waardoor hun verdienpotentieel wordt gemaximaliseerd.

Integratie

Wij bieden snelle en eenvoudige integraties met de website en software van onze uitgevers. Onze technologie is geoptimaliseerd voor gebruiksgemak en eenvoudige implementatie.

Rapportage

Dankzij betrouwbare en gedetailleerde rapporten die je in realtime ontvangt, zie je belangrijke informatie in een oogwenk. Onze statistieken geven je een duidelijk beeld van de status van je advertentiezones en hoe succesvol ze presteren.

Automatisering

Geautomatiseerde campagnes. Laat onze software de magie doen terwijl jij je kunt richten op het volgende baanbrekende idee voor je bedrijf.

Voordelen van Empireclix

Door met Empireclix te werken, kunnen uitgevers profiteren van talloze voordelen, waaronder toegang tot een netwerk van deskundige adverteerders, inkomstengroei, optimalisatietools, technische ondersteuning, klantenservice, privacy, beveiliging en de branche-expertise van het bedrijf. Deze voordelen maken Empireclix een aantrekkelijke optie voor uitgevers die het maximale uit hun websites willen halen.

Websites te gelde maken

Empireclix biedt monetariseringsoplossingen voor uitgevers, zodat ze hun sites te gelde kunnen maken door relevante advertenties weer te geven. Deze optie biedt een extra bron van inkomsten op basis van verkeer en gebruikersinteracties.

Targeted, Relevant Ads

Het bedrijf biedt zeer relevante en gerichte advertenties, die ervoor zorgen dat ze aan het juiste publiek worden getoond. Op basis van criteria zoals geografische locatie, taal, apparaat, leeftijd, geslacht en interesses worden advertenties getarget om de relevantie te maximaliseren.

Tools voor inkomstenoptimalisatie

We streven ernaar de inkomsten van uitgevers te maximaliseren door bestaande inkomstenstromen te optimaliseren. Volgens de gevonden bronnen is het optimaliseren van inkomstenstromen een aantrekkelijk aandachtsgebied dat bijdraagt aan het maximaliseren van de CPM's (inkomsten per duizend vertoningen) van uitgevers.

Klantenservice

Het bedrijf biedt toegewijde technische ondersteuning en klantenservice om uitgevers te helpen met hun behoeften. Of het nu gaat om het oplossen van technische problemen, het beantwoorden van vragen of het bieden van strategische begeleiding, het supportteam staat klaar om te helpen.

Wie is Empireclix Adnetwork?

Empireclix ad network is een gespecialiseerd advertentiebedrijf met expertise in technologie voor gebruikerservaring en winstgevende advertentie-inkomsten. We maken deel uit van de Media Impact Group, die zich richt op het ontwikkelen van geavanceerde marketingoplossingen om de algehele advertentie-ervaring voor klanten, uitgevers en adverteerders te verbeteren.

Onze missie is het creëren van een beter advertentie-ecosysteem voor alle partijen en het respecteren van de gegevensinformatie van elke gebruiker op basis van lokale regels.

We leveren elke maand aan miljoenen gebruikers relevante advertentieproducten voor meerdere productverticals met maximale efficiëntie. 

Ga vandaag nog aan de slag

Alle rechten voorbehouden / Empireclix